ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η Θέλτα υποδέχεται τον Κατάι

Η Θέλτα υποδέχεται τον Κατάι

Οι εμφανίσεις  του Αλεκσάντρ Κατάι με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, οδήγησαν στο αποτέλεσμα αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να δείξουν ενδιαφέρον για τον Σέρβο ποδοσφαιριστή, με τη Θέλτα να έχει τον πρώτο λόγο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ισπανίας, η ομάδα του Βίγκο σκοπεύει να προσφέρει 3 εκατ. ευρώ στο σερβικό σύλλογο για να κάνει δικό της τον πρώην χαφ του Ολυμπιακού. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κερδισμένος από τη μεταγραφή του διεθνούς άσου όμως θα βγουν και οι πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι διατηρούν ένα ποσοστό μεταπώλησης όταν είχαν δώσει τον παίκτη στους Σέρβους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.