ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό 23χρονου προκάλεσε η κόρη του Κοβάσεβιτς στην Ιερά Οδό (φωτό)

Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό 23χρονου προκάλεσε η κόρη του Κοβάσεβιτς στην Ιερά Οδό (φωτό)

Στιγμές αγωνίας έζησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και άλλες τρεις οικογένειες, τα παιδιά των οποίων κατέληξαν στο νοσοκομείο, ύστερα από τροχαίο ατύχημα στην Ιερά Οδό.

Πρωταγωνίστρια στο τροχαίο ήταν η κόρη του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού και ειδικού συμβούλου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Στέλλα, η οποία οδηγούσε το πολυτελές αμάξι της μητέρας της.

«Η Στέλλα οδηγούσε. Δίπλα καθόταν μια φίλη της και στο πίσω κάθισμα ο γιος μου με άλλο ένα αγόρι. Εχω αποδείξεις ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ σε ποσοστό 0,75% χιλιοστών του γραμμαρίου ανά λίτρου αίματος, σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή της Τροχαίας για την οποία ενημερώθηκα. Σύμφωνα με τον γιο μου Αλέξανδρο, η Στέλλα είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ανέβηκε στο κράσπεδο, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα που ήταν η μοναδική επιβάτισσα και, τελικά, το αυτοκίνητο προσέκρουσε ανεξέλεγκτο σε μια μάντρα», αναφέρει στην καταγγελία του ο κ. Βασιλείου πατέρας του 23χρονου που βρισκόταν στο αμάξι που οδηγούσε η 21χρονη κόρη του Κοβάσεβιτς.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι με κατάγματα όσοι επέβεναν σ΄ αυτά, εκτός από την κόρη του Κοβάσεβιτς, η οποία δεν έπαθε το παραμικρό! Η οδηγός του άλλου οχήματος χειρουργήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με τα έξοδα να τα καλύπτει η οικογένεια Κοβάσεβιτς, ενώ ο πατέρας του 23χρονου σκέφτεται να κινήσει ποινική διαδικασία, εάν κριθεί σκόπιμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.