ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επιβεβαιώθηκε: «Πρόταση-μαμούθ» της Παρί για Νεϊμάρ

Επιβεβαιώθηκε: «Πρόταση-μαμούθ» της Παρί για Νεϊμάρ

Πυροδοτεί… «βόμβα» η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Marca», η γαλλική ομάδα είναι έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα ύψους 222 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο της Μπαρτσελόνα με τον Νεϊμάρ και να πραγματοποιήσει την πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Παράλληλα, προσφέρει ετήσιες απολαβές 30 εκατομμύρια ευρώ στο Βραζιλιάνο άσο συν μπόνους επίτευξης στόχων.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση του Νεϊμάρ, καθώς, εφόσον η Παρί καλύπτει τη ρήτρα που έχει ο 25χρονος άσος, οι Καταλανοί δεν μπορούν ουσιαστικά να κάνουν κάτι, παρά μόνο να τον πείσουν να μην δεχθεί την πρόταση. Ο πρώην παίκτης της Σάντος παρουσιάζεται διαλλακτικός προς το παρόν και ενώ την Δευτέρα υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τάσεις φυγής του Νεϊμάρ από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και πως δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι βρίσκεται στη… σκιά του απόλυτου σταρ της ομάδας, Λέο Μέσι. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο πατέρας του Νεϊμάρ πραγματοποίησε πρόσφατα ταξίδι στη Γαλλία και είχε επαφή με ανθρώπους της Παρί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.