ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η νέα φωτογραφία του Ronaldo με την κόρη του αποκτά και αυτή τους θαυμαστές της (φωτό)

Η νέα φωτογραφία του Ronaldo με την κόρη του αποκτά και αυτή τους θαυμαστές της (φωτό)

Τα δίδυμα του Cristiano έχουν ήδη αποκτήσει θαυμαστές και η λήψη αυτή το επειβεβαιώνει.

Cristiano Ronaldo δηλώνει ξετρελαμένος με τα νεγέννητα δίδυμά του κι έχουμε κάθε λόγο να τον πιστέψουμε.

Ο άσσος της Ρεάλ με τις πολλές επιτυχίες και… τις ακόμα περισσότερες γυναίκες στο ενεργητικό του, φαίνεται πως βρήκε τον δάσκαλό του στα πρόσωπα των νέων μελών της οικογένειάς του, τον Mateo και την Eva: Τα αδέρφια που ο ίδιος χάρισε στον επτάχρονο γιο του, Cristiano Junior.

O 31 ετών διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής, που επέκτησε τα δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας, δε χάνει ευκαιρία να φωτογραφίζεται μαζί τους και να μοιράζεται τη χαρά του με το κοινό.

”Blessed”, έγραψε κάτω από τη νέα του λήψη με τη νεγέννητη κόρη του και έκανε τους χρήστες του διαδικύου να… λιώσουν.

Blessed❤️️❤️️❤️️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.