ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πανζουρλισμός οπαδών για Μπουφόν στην πρώτη του προπόνηση με την Παρί (φωτό, βίντεο)

Πανζουρλισμός οπαδών για Μπουφόν στην πρώτη του προπόνηση με την Παρί (φωτό, βίντεο)

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Άφησε πίσω του μια μεγάλη καριέρα στην Ιταλία με Γιουβέντους και Πάρμα και οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν θέλησαν να του… φτιάξουν τη ψυχολογία και να τον καλωσορίσουν με έναν εντυπωσιακό τρόπο στη νέα του ομάδα.

Η υποδοχή του επιφύλαξαν ήταν αντάξια των κατορθωμάτων του Ιταλού πορτιέρε. Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν δημιούργησαν ένα κομβόι από μηχανάκια στους δρόμους του Παρισιού, το οποίο συνόδευσε το όχημα που μετέφερε τον Μπουφόν μέχρι το «Παρκ Ντε Πρενς».

Ο 40χρονος πορτιέρε έφτασε με… καπνογόνα και συνθήματα στο προπονητικό κέντρο των Παριζιάνων για την πρώτη του προπόνηση. Μάλιστα, πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ένα βίντεο μικρής διάρκειας από τις πρώτες του εμπειρίες στις εγκαταστάσεις του Camp des Loges.

Ακολούθησε η παρουσίαση του…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.