ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αποφασιστικό βήμα παραμονής για τη Λαμία!

Αποφασιστικό βήμα παραμονής για τη Λαμία!

Νίκη σωτηρίας ήταν η σημερινή για τη Λαμία απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πολύτιμη νίκη -την τρίτη σερί- στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στη Superleague, πέτυχε η Λαμία, η οποία επικράτησε στην έδρα της 2-1 του ουραγού Απόλλωνα, σε παιχνίδι για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου έφθασε τους 20 βαθμούς, σε αντίθεση με αυτή του Μπάμπη Τεννέ που ελπίζει μόνο σε… θαύμα για την σωτηρία της. Τα δύο τέρματα της Λαμίας σημείωσε ο Μπαράλες (12΄, 24΄ πέναλτι), ενώ για τον Απόλλωνα σκόραρε ο Ελ Χελβέ (19΄).

Μόλις στο 2′ ο Απόλλων Σμύρνης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Ντουρσο να πλασάρει άουτ από πολύ καλό σημείο. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αποτελεσματικά στο χώρο του κέντρου, περιορίζοντας τις επιθετικές προσπάθειες της Λαμίας. Στην πρώτη της φαση στο ματς (12′) ομως η ομάδα του Μάκη Χαβου άνοιξε το σκορ με τον Μπαραλες. Ο Αργεντινός επιθετικός υποδέχθηκε την μπάλα στη αντίπαλη περιοχή έπιασε το σουτ από θέση αριστερά και έκανε το 1-0.

Ο Απόλλων Σμύρνης πάντως δεν έριξε στροφές και στο 19′ ο Ελ Χελβε έκανε το 1-1 με τρομερό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά.

Και πάλι όμως η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 24′ ο Κυργιας ανέτρεψε τον Μπερτολιο και ο Μπαραλες σκόραρε από το σημείο του πέναλτι για το 2-1.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν σε πολύ καλό ρυθμό και στο 38′ ο Δημουτσος σούταρε πάνω στον αντίπαλο πορτιερε. Στο 43 όμως ο Χουαντερσον έδιωξε με δυσκολία το πλασέ του έμπειρου μέσου. Το παιχνίδι είχε πολύ καλή εικόνα και στην επανάληψη, με τις δυο ομάδες όμως να είναι πιο προσεκτικές στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Λαμία είχε πιο επιθετική εικόνα στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης έκανε τους γηπεδούχους να… καρδιοχτυπήσουν στο φινάλε του αγώνα. Ο Ναζλίδης ξεμαρκαρίστηκε υπέροχα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.