ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κορωνοϊός: Σκέφτεται αναβολή των πρωταθλημάτων η UEFA – Σχετικό δημοσίευμα της Marca (φώτο)

Κορωνοϊός: Σκέφτεται αναβολή των πρωταθλημάτων η UEFA – Σχετικό δημοσίευμα της Marca (φώτο)

Ο κορωνοϊός απειλεί ευθέως και το ποδόσφαιρο, μετά τα κλειστά γήπεδα και τις αναβολές που είχαμε στην Ιταλία και σε άλλες χώρες, πλέον φαίνεται πως και στην Ισπανία σκέφτονται κάτι παρόμοιο.

Σε αυτό το κλίμα είναι και το σημερινό πρωτοσέλιδο της MARCA, η οποία απεικονίζει μία μπάλα με… μάσκα κι έχει το χαρακτηριστικό τίτλο «Με τον κορωνοϊό δεν παίζεις». Μέσα σε όλα αυτά ο αντιπρόεδρος της UEFA, Μικέλε Ούβα, μιλώντας στα μικρόφωνα της RAI Radio 1, τόνισε ότι το ποδόσφαιρο θα… σταματήσει εξαιτίας του κορονοϊού (COVID-19), εάν η κατάσταση επιδεινωθεί. Συγκεκριμένα δήλωσε «Προσπαθούμε να μην σταματήσει το ποδόσφαιρο. Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που η κατάσταση επιδεινωθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.