Τελικά «ΝΔ» σημαίνει «Νέα Δικογραφία»;

ΕΠΟ: Εισηγήθηκε επίσημα για τελικό Κυπέλλου στις 30 Αυγούστου

ΕΠΟ: Εισηγήθηκε επίσημα για τελικό Κυπέλλου στις 30 Αυγούστου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό φαίνεται πως πάει για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και συγκεκριμένα για τις 30 Αυγούστου.

Αναλυτικά η εισήγηση:

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ εισηγείται στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. την μετάθεση του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για το δεύτερο 15ήμερο του μηνός Αυγούστου 2020. Ο τελικός θα διεξαχθεί με βάσει τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις, αναφορικά με τις διαδικασίες και την οργάνωση του αγώνα».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.