Ποσά που… «ζαλίζουν» – Ο παίκτης που «εκθρόνισε» τον Κ.Εμπαπέ και έγινε ο ακριβότερος του πλανήτη

Ποσά που… «ζαλίζουν» – Ο παίκτης που «εκθρόνισε» τον Κ.Εμπαπέ και έγινε ο ακριβότερος του πλανήτη

O Κιλιάν Εμπαπέ “έπεσε” από την πρώτη θέση με τους πιο «ακριβούς» ποδοσφαιριστές στον κόσμο, σύμφωνα με έναν οργανισμό ανεξάρτητων εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Πλέον στο Νο.1, αντί του Κιλιάν Εμπαπέ, βρίσκεται ο Έρλινγκ Χάλαντ. Ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Ντόρτμουντ είναι -για πρώτη φορά- ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο με αξία 144 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 8% (+11 εκατ. ευρώ) από τον Ιούλιο του 2021.

Από την πλευρά του, ο Εμπαπέ είναι στα 139,5 εκατ. ευρώ (-36 εκατ. ευρώ), καθώς ο Γάλλος διεθνής επιθετικός έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του τρέχοντος συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην 3η θέση, παρότι δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, είναι ο Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος φορ της Τότεναμ ανέβηκε μία θέση, καθώς η αξία του ανέρχεται σε 121,2 εκατ. ευρώ (-1 εκατ. ευρώ).

Άλλος ένας παίκτης από την Premier League, o Μπρούνο Φερνάντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 4η θέση με 118.9 εκατ. ευρώ (+1 εκατ. ευρώ).

Την 5άδα κλείνει ο Ρομέλου Λουκάκου της Τσέλσι. Ο Βέλγος άσος μπήκε στην πρώτη δεκάδα (115,6 εκατ. ευρώ/+10 εκατ. ευρώ) για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στους «μπλε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο πιο «ακριβός» U-20 παίκτης στον κόσμος είναι ο Φλόριαν Βιρτς της Λεβερκούζεν. Η αξία του αυξήθηκε περισσότερο τους τελευταίους τρεις μήνες κατά 14,8 εκατ. ευρώ, φτάνοντας τα 72 εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.