ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ματς-παρωδία στην Πορτογαλία: Η Μπενφίκα έβαλε 7 γκολ στο ημίχρονο στην Μπελενένσες των 9 παικτών – Οριστική διακοπή

Η Μπελενένσες δεν είχε παίκτες για να αγωνιστεί λόγω COVID-19

Ματς-παρωδία στην Πορτογαλία: Η Μπενφίκα έβαλε 7 γκολ στο ημίχρονο στην Μπελενένσες των 9 παικτών – Οριστική διακοπή

Ένα ματς-παρωδία διεξήχθη το Σάββατο στην Πορτογαλία, ανάμεσα σε Μπελενένσες και Μπενφίκα.

Η Πορτογαλική Λίγκα αρνήθηκε να αναβάλει τον αγώνα της Μπελενένσες κόντρα στην Μπενφίκα, ο οποίος έγινε το Σάββατο (27/11) και οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με 9 παίκτες εξαιτίας της νόσου COVID-19, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι σκόραραν 7 φορές στο πρώτο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της «Marca», από τους 9 παίκτες που παρέταξε η Μπελενένσες ήταν οι δύο τερματοφύλακες της ομάδας και μόνο ο Ντιόγκο Καλίλα ανήκε στην πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, την κατάσταση καυτηρίασε και ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπερνάρντο Σίλβα, γράφοντας σε σχετική ανάρτηση στο Twitter: «Τι είναι αυτό; Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει αναβληθεί το παιχνίδι;».

Η Μπενφίκα, παρ’ όλα αυτά, δεν έδειξε κανένα έλεος το ένα γκολ διαδέχθηκε το άλλο: Aυτογκόλ του Κάου (1′), Σεφέροβιτς (14′ και 39′ με πέναλτι), Βάιγκλ (27′), Νούνιεζ (32′, 36′ και 45′) επομένως το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 0-7.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.