ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σταθερή η κατάσταση του Ο.Κουλιμπαλί που κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού υπέστη καρδιακό επεισόδιο

Σταθερή η κατάσταση του Ο.Κουλιμπαλί που κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο

Ευχάριστα είναι τα πρώτα μηνύματα αναφορικά με την κατάσταση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, σόκαρε τον κόσμο του ποδοσφαίρου καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αλ Γουάκρα με την Αλ Ραγιάν, για το πρωτάθλημα του Κατάρ, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί χρειάστηκε τη βοήθεια των γιατρών για να μπορέσει να επιστρέψει.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 32χρονος άσος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και έγινε ανάνηψη από τους γιατρούς, ενώ στη συνέχεια έχει μεταφέρει σε νοσοκομείο, όπου έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και η κατάστασή του είναι καλύτερη.

Μάλιστα, η γυναίκα του, Αουρέλιε, έστειλε το πρώτο της μήνυμα μετά το περιστατικό, ενημερώνοντας για την κατάσταση του πρώην «πράσινου» ποδοσφαιριστή.

«Ευχαριστούμε για τα μηνύματα στήριξης και αγάπης, ο Ουσμάν είναι σε σταθερή κατάσταση λόγω του καρδιακού επεισοδίου, ανακτά τις αισθήσεις του αργά αλλά σταθερά. Βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια» έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.