ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έμεινε στο… μηδέν η Σπαρτάκ Μόσχας πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Έμεινε στο… μηδέν η Σπαρτάκ Μόσχας πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, Σπαρτάκ Μόσχας, ήρθε ισόπαλη 0-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Ρωσίας, Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η αντίπαλος του «δικεφάλου του Βορρά» στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League ήρθε 0-0 στην έδρα της πρωταθλήτριας Λοκομοτίβ Μόσχας για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ρωσίας και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς μετά το 1-0 επί της Όρενμπουργκ στην πρεμιέρα.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, έχοντας, μάλιστα δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Με τον Πρόμες στο 12’ και τον Ζε Λουίς στο 40’. Ωστόσο, το σκηνικό ήταν διαφορετικό στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από τη «μάχη» δεν προέκυψε νικητής.

Η Σπαρτάκ παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3, με το Μαξιμένκο να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Ζιγκό, Μποκέτι ήταν τα δύο στόπερ, ο Κομπάροφ στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Εσένκο δεξιά. Ο Φερνάντο ήταν το μοναδικό ουσιαστικά αμυντικό χαφ, με τον Ζομπνίν και τον αρχηγό, Γκλουσακόφ στο πλευρό του, ενώ στην επίθεση, ο Πρόμες ήταν στο αριστερό «φτερό», ο Τασάεφ στο άλλο και ο Ζε Λουίς στην κορυφή.

O Γκλουσακόφ έγινε αλλαγή στο 73ο λεπτό, καθώς χτύπησε στο κεφάλι και μένει να φανεί αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σπαρτάκ (Μάσιμο Καρέρα): Μαξιμένκο, Εσένκο, Ζιγκό, Μποκέτι, Κομπάροφ, Φερνάντο, Ζομπνίν, Γκλουσακόφ (Ποπόφ 73′), Πρόμες, Τασάεφ (Σαμέντοφ 87′), Ζε Λουίς (Λουίζ Αντριάνο 68′).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.