ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συλλήψεις προπονητών, διαιτητών και μάνατζερ λόγω σοβαρών ενδείξεων για στημένους αγώνες

Συλλήψεις προπονητών, διαιτητών και μάνατζερ λόγω σοβαρών ενδείξεων για στημένους αγώνες

Δεκάδες συλλήψεις σε επτά ευρωπαϊκές χώρες έγιναν τις τελευταίες ώρες, ως αποτέλεσμα αναζήτησης περίπου 60 προσώπων, για τα οποία υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις εμπλοκής, σε σκάνδαλο που αφορά στο βελγικό ποδόσφαιρο.

Όπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδιακή εισαγγελία, οι συλλήψεις έγιναν σε Γαλλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Κύπρο, Μαυροβούνιο, Σερβία και ΠΓΔΜ και αφορούν σε απάτες σχετιζόμενες με μεταγραφές ποδοσφαιριστών και προκαθορισμό αποτελεσμάτων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Στις έρευνες έλαβαν μέρος περίπου 220 αστυνομικοί, ενώ νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε η σύλληψη του προπονητή της Μπριζ, Ιβάν Λέκο, ενός εκ των κορυφαίων τεχνικών που δραστηριοποιούνται στο Βέλγιο αλλά και αρκετών διαιτητών.

Επίσης, συνελήφθη ο μάνατζερ Μότζι Μπαγιάτ, ο οποίος συμμετείχε στις αποκτήσεις των Ζιλέ και Προτό στον Ολυμπιακό, αλλά και ο πρώην τεχνικός της Άντερλεχτ, Χέρμαν Φαν Χόλσμπεεκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες στα γραφεία μεγάλων ομάδων του πρωταθλήματος για να βρει περισσότερα στοιχεία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.