Κόπα Αμέρικα: Η «σελεσάο» κάνει πάρτι στη Μπαΐα

Κόπα Αμέρικα: Η «σελεσάο» κάνει πάρτι στη Μπαΐα

Ο Κουτίνιο «ντύθηκε» Νεϊμάρ και οδήγησε τη Βραζιλία στην πρώτη νίκη της, στο Κόπα Αμέρικα, με 3-0 κόντρα στη Βολιβία.

Άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 50’, πέτυχε δεύτερο γκολ στο 53’ και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι. Το … κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Έβερτον στο 85’. Η «σελεσάο» ετοιμάζεται για νέο πάρτι, στο Σαλβαδόρ της Μπαΐα, στο παιχνίδι με τη Βενεζουέλα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 3:30 το πρωί της Τετάρτης. Η Βενεζουέλα, στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου, άντεξε στην πίεση του Περού και πήρε τη «λευκή» ισοπαλία.

Το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο κόντρα στη Βραζιλία, η οποία είναι αποφασισμένη να «κλειδώσει» την πρόκριση και να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ειδικά στοιχήματα για γκολ, σκόρερ και κόρνερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για το παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Βενεζουέλα, μεταξύ άλλων, για τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ και οποιοδήποτε γκολ, το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, τον αριθμό των κόρνερ της Βραζιλίας, της Βενεζουέλας και του αγώνα, το λεπτό του πρώτου γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα κόρνερ τριπλής επιλογής, τη διαφορά νίκης, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με Over/Under 2,5 ή 3,5 γκολ και Goal/No Goal.

Πρώτο γκολ ο Κουτίνιο και νίκη της Βραζιλίας με 3-0

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, μπορούν να ποντάρουν και σε έξι συνδυαστικά στοιχήματα. Οι επιλογές που προσφέρονται είναι ο Κουτίνιο να σκοράρει πρώτος και να κερδίσει με 3-0 η Βραζιλία, ο Μαρτίνες να σκοράρει και να σημειωθούν 4 έως 6 γκολ στον αγώνα, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος και να λήξει ισόπαλο το δεύτερο ημίχρονο, να μπει το πρώτο γκολ από το 31’ έως τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και το τελευταίο από το 81’ έως τη λήξη του αγώνα, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο και να είναι περισσότερα από 10 τα κόρνερ στον αγώνα, να σημειωθεί το πρώτο γκολ στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο και να εκτελεστούν 5 έως 6 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.