ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ιταλικό πρωτάθλημα: «Πεντάρα» από την Λάτσιο -Εδραιώθηκε στην 5η θέση η Ρόμα – Αποχαιρετάει η Λέτσε

Ιταλικό πρωτάθλημα: «Πεντάρα» από την Λάτσιο -Εδραιώθηκε στην 5η θέση η Ρόμα – Αποχαιρετάει η Λέτσε

Η Λάτσιο θύμισε τις εποχές προ κορωνοϊού και φιλοδώρησε με πέντε γκολ την Βερόνα. Σημαντική νίκη πέτυχε και η Ρόμα στο ματς με την Φιορεντίνα.

Η Λάτσιο άρχισε να… συνέρχεται στο φινάλε της Serie A, σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και μάλιστα με το εμφατικό 5-1 στην έδρα της Βερόνα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσίρο Ιμόμπιλε.

Ο 30χρονος επιθετικός των «λατσιάλι» (που έπιασαν την Αταλάντα στην 3η θέση) σημείωσε χατ-τρικ, έφτασε τα 34 γκολ στην εφετινή Serie A κι απέκτησε ισχυρό προβάδισμα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους στη μάχη για το «χρυσό παπούτσι» του ιταλικού πρωταθλήματος.

Νίκη από το… σημείο του πέναλτι πέτυχε και η Ρόμα επί της Φιορεντίνα με 2-1, χάρις σε δύο εύστοχες εκτελέσεις του Βαρετού (είχε ισοφαρίσει στο 54’ ο Μιλένκοβιτς για τους «βιόλα») κι εδραίωσε την παρουσία της στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα η Ουντινέζε επικράτησε εκτός έδρας της Κάλιαρι με 1-0 και την προσπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ η υποβιβασμένη ΣΠΑΛ έμεινε στο 1-1 με την Τορίνο, κατακτώντας τον πρώτο βαθμό της στη Serie A, μετά από έξι συνεχόμενες ήττες.

Νωρίτερα, η Μπολόνια έσπρωξε ακόμη πιο «βαθιά» στη βαθμολογία της Serie A τη Λέτσε, με τη νίκη 3-2 που κατέκτησε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρις στο τέρμα του Μπάροου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι στα… κόκκινα, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο πεντάλεπτο με τους Παλάσιο και Σοριάνο. Ο Μανκόσου μείωσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για τη Λέτσε, ενώ ο Φάλκο στο 66′ έφερε το ματς στα ίσα.

Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, έμειναν με… άδεια χέρια στο φινάλε μετά το γκολ του Μπάροου και στο -4 από την 17η Τζένοα, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του ιταλικού πρωταθλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 36η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στη Σαμπντόρια (22:45), όπου η «Μεγάλη Κυρία» θα έχει την ευκαιρία, εφόσον νικήσει, να «σφραγίσει» το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.