ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Πάει Τουρκία ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού (φώτο)

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Πάει Τουρκία ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού (φώτο)

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, που έμεινε ελεύθερος. Ο Νορβηγός ταξιδεύει για Τουρκία, ώστε να υπογράψει στη Γαλατασαράι.

Ο Νορβηγός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τον τουρκικό σύλλογο και επέλεξε να ανεβάσει μια φωτογραφία από το αεροπλάνο την ώρα που ταξιδεύει για την Κωνσταντινούπολη. Μόλις φτάσει στην Τουρκία ο 28χρονος πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

Ο τουρκικός σύλλογος προσπαθεί να ενισχυθεί για τη νέα αγωνιστική σεζόν και ο Ελαμπντελαουί αποτελεί πολύ σημαντική προσθήκη για την άμυνά του.

Κατά τη διάρκεια παραμονής του στον Ολυμπιακό, ο οπισθοφύλακας από τη Νορβηγία μέτρησε 11 γκολ και 16 ασίστ σε 170 συμμετοχές του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.