Αχόρταγος ο Τ.Μίλερ: Προέτρεπε τους συμπαίκτες του να διαλύσουν την Μπαρτσελόνα – «Συνεχίστε»!

Αχόρταγος ο Τ.Μίλερ: Προέτρεπε τους συμπαίκτες του να διαλύσουν την Μπαρτσελόνα – «Συνεχίστε»!

Οι ενέργειες του Τόμας Μίλερ δικαιολογούν την συντριβή της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του UEFA Champions League, ο Γερμανός προέτρεπε τους συμπαίκτες του να ποδοπατήσουν τους Καταλανούς.

Κάποτε, όταν η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα διέλυε τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλο, ο Καταλανός τεχνικός εξηγούσε γιατί η ομάδα του δεν σταματούσε, ακόμα και όταν έβλεπε τον αντίπαλο πεσμένο στο καναβάτσο.

«Στον αντίπαλο δείχνεις ασέβεια όταν τον… λυπάσαι, όταν σταματάς σαν να του δείχνεις οίκτο» έλεγε ο Γκουαρδιόλα, μια «λογική» που, προφανώς, έχει και ο Τόμας Μίλερ, αν λάβουμε υπόψη τις αντιδράσεις του στο ιστορικό 8-2 της Μπάγερν Μονάχου επί της Μπάρτσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην διάρκεια του αγώνα, στο άδειο «Ντα Λουζ» ακουγόταν ο Μίλερ να φωνάζει συνεχώς στους συμπαίκτες του «weiter, weiter», ήτοι «συνεχίστε, συνεχίστε». Οι συμπαίκτες του τον άκουσαν και, κάπως έτσι, ήρθε η ιστορική οκτάρα, για την οποία ο ξανθομάλλης επιθετικός είπε ότι «ούτε στο 7-1 κόντρα στην Βραζιλία δεν είχαμε τόσο απόλυτο έλεγχο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.