ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

«Κοινωνική έκρηξη» για τον Ντιέγκο Μαραντόνα: «Τον σκότωσαν»

«Κοινωνική έκρηξη» για τον Ντιέγκο Μαραντόνα: «Τον σκότωσαν»

Μεγάλος αριθμός Αργεντινών συγκεντρώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/3) στον Ομπελίσκο του Μπουένος Άιρες, με στόχο την διαλεύκανση της αιτίας θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Το κεντρικό σύνθημα του πλήθους που συγκεντρώθηκε στην πρωτεύουσα της Αργεντινής ήταν: «Δεν πέθανε, τον σκότωσαν». Παρούσες οι κόρες του Πίμπε ντε Όρο, Ντάλμα και Τζανίνα και η πρώην σύζυγός του, Κλαόυντια Βιγιαφάνε. Αργότερα εμφανίστηκαν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ο γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγκο Φερνάντο και η πρώην σύντροφός του, Βερόνικα Οχέδα.



Μια τεράστια σημαία είχε αναγραφόμενο περιεχόμενο: «Δικαιοσύνη για τον Ντιέγκο». Επτά είναι τα άτομα που ανακρίνονται για αμέλεια καθηκόντων από τη δικαιοσύνη της «χώρας του τάνγκο»: Ο νευροχειρουργός και προσωπικός γιατρός του Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, η ψυχίατρος Αγκουστίνα Κοσάτσοβ, ο ψυχολόγος, Κάρλος Ντίας, η γιατρός Νάνσι Φορλίνι, ο επικεφαλής των νοσηλευτών, Μαριάνο Περόνι και οι νοσηλευτές, Ρικάρδο Αλμιρόν και Χισέλα Μαδρίδ.

Οι Ντάλμα και Τζανίνα θεωρούν ότι υπεύθυνοι για το θάνατο του πατέρα τους το πρωί της 25ης Νοεμβρίου είναι ο Λεοπόλδο Λούκε με τον δικηγόρο, Ματίας Μόρλα.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.