ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κανονικότητα στην Πρέμιερ Λιγκ: Mε 10.000 φιλάθλους το Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας

Κανονικότητα στην Πρέμιερ Λιγκ: Mε 10.000 φιλάθλους το Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας

Επιστροφή σε μια μορφής κανονικότητα στην Πρέμιερ Λιγκ! Όπως έκανε γνωστό η Λίβερπουλ μέσω ανακοίνωσής της, την τελευταία αγωνιστική αναμένεται να υποδεχτεί την Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ» με 10 χιλ. οπαδούς να βρίσκονται στις κερκίδες.

Κάπως έτσι, αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην φετινή σεζόν με τόσους οπαδούς αφού είχαν γίνει εκ νέου ορισμένα ματς στο Λίβερπουλ και σε άλλες περιοχές, αλλά με 3 χιλ. οπαδούς περίπου.

Αυτά τα νέα είναι ενθαρρυντικά και ίσως να δείχνουν πως υπάρχει μια σταδιακή επιστροφή προς την κανονικότητα και ίσως είναι ένα βήμα για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα από τη νέα σεζόν. Η εν λόγω είδηση πάντως είχε γίνει γνωστή νωρίτερα από την Πρέμιερ Λιγκ, με την Λίβερπουλ να αναφέρει τώρα και τις λεπτομέρεις προς τους οπαδούς στην ανακοίνωσή της.

Μάλιστα, οι 10 χιλ. οπαδού που θα βρεθούν στο Άνφιλντ είναι και το ανώτατο όριο που έχει ορίσει η διοργανώτρια αρχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.