ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μουντιάλ: 2 γκολ σε 6 λεπτά για την Ουρουγουάη στον «τελικό» πρόκρισης με την Γκάνα (2-0) (upd)

Ο αγώνας μεταδίδεται από τον ANT1

Μουντιάλ: 2 γκολ σε 6 λεπτά για την Ουρουγουάη στον «τελικό» πρόκρισης με την Γκάνα (2-0) (upd)

32′: 2-0 η Ουρουγουάη ξανά με τον Αρρασκέτα!

26′: Γκολ για την Ουρουγουάη! Ο Αρρασκέτα κάνει το 1-0!

Με φόντο ένα εισιτήριο στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Γκάνα και Ουρουγουάη θα τα δώσουν όλα στην Αλ Γουακάρα (2/12, 17:00) σε μια μοναδική μάχη.

Ο Γκιάν που ανέλαβε την εκτέλεση του αστόχησε και εν τέλει η Ουρουγουάη πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι… Τώρα οι δύο ομάδες ξαναβρίσκονται αντιμέτωπες, αυτή τη φορά στη φάση των ομίλων σε ένα ματς που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει και τη 2η θέση, εκτός αν η Ν. Κορέα νικήσει την Πορτογαλία και περιπλέξει κι άλλο την κατάσταση.

Οι Γκανέζοι βολεύονται σε μεγάλο βαθμό και με την ισοπαλία, ενώ η Ουρουγουάη θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες, ει δυνατόν και με αρκετά γκολ. Οι Αφρικανοί θα παίξουν πλήρεις, ενώ από τους Νοτιοαμερικανούς θα λείψει ξανά ο τραυματίας Αραούχο.

Το πανόραμα του 8ου ομίλου:
1η αγωνιστική:
Ουρουγουάη – Νότια Κορέα 0-0
Πορτογαλία – Γκάνα 3-2

2η αγωνιστική:
Καμερούν – Σερβία 3-3
Πορτογαλία – Ουρουγουάη 2-0

3η αγωνιστική:
17:00 Γκάνα – Ουρουγουάη ΑΝΤ1
17:00 Νότια Κορέα – Πορτογαλία ΑΝΤ1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:
Πορτογαλία 6 (5-2)
Γκάνα 3 (5-5)
Ουρουγουάη 1 (0-2)
Νότια Κορέα 1 (2-3)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.