ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μουντιάλ: Το απόγευμα της Δευτέρας η άφιξη των Παγκόσμιων Πρωταθλητών στην Αργεντινή

Αναμένεται «καυτή» υποδοχή στο Μπουένος Άιρες

Μουντιάλ: Το απόγευμα της Δευτέρας η άφιξη των Παγκόσμιων Πρωταθλητών στην Αργεντινή

Από το απόγευμα της Κυριακής (18/12) η Αργεντινή βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου μετά και την κατάκτηση του τρίτου της Παγκοσμίου Κυπέλλου της ιστορίας της σε έναν ανεπανάληπτο τελικό στο Κατάρ.

Η «αλμπισελέστε» επικράτησε της Γαλλίας στα πέναλτι στο κορυφαίο τελικό της ιστορίας και πήρε το Μουντιάλ μετά από 36 χρόνια και τον τίτλο με τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο Μεξικό.

Όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς, στο Μπουένος Άιρες οι Αργεντινοί έχουν ήδη ξεκινήσει τους ξέφρενους πανηγυρισμούς, οι οποίοι θα κορυφωθούν με την άφιξη της εθνικής ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποστολή των πρωταθλητών βρίσκεται στη Μαδρίτη και σήμερα το απόγευμα θα επιστρέψει στη βάση της, χωρίς ωστόσο να έχει γνωστοποιηθεί η ώρα της άφιξης, όμως αναμένεται «καυτή» υποδοχή με τα ΜΜΕ να αναφέρουν ότι θα περιμένουν τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του εκατοντάδες χιλιάδες Αργεντινοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.