Τουρκία: Παίκτης της Μαλάτιασπορ πήδηξε από τον 2ο όροφο κατά τη διάρκεια των 7,7 Ρίχτερ – Τραυματίστηκε σοβαρά

Στα συντρίμμια αγνοείται και ο τερματοφύλακας της ίδιας ομάδας

Τουρκία: Παίκτης της Μαλάτιασπορ πήδηξε από τον 2ο όροφο κατά τη διάρκεια των 7,7 Ρίχτερ – Τραυματίστηκε σοβαρά

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη ο ποδοσφαιριστής της Μαλάτιασπορ, Μπαρίς Μπασντάς, ο οποίος πήδηξε από τον δεύτερο όροφο την ώρα της πρώτης μεγάλης σεισμικής δόνησης στην Τουρκία.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός της ομάδας με έδρα τη Μαλάτεια (ή Μελιτηνή) είναι ένας από τους παίκτες που επηρεάστηκαν πιο πολύ από τον σεισμό που συντάραξε και προκάλεσε μια ανείπωτη τραγωδία στη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, κατά τη διάρκεια των 7,7 Ρίχτερ ο Μπασντάς πήδηξε από το μπαλκόνι του οικήματος στο οποίο διέμενε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, αγωνία επικρατεί για την τύχη του τερματοφύλακα της ίδιας ομάδες, του Εγιούπ Τουρκασλάν. Οι διασώστες βρήκαν τη σύζυγο του 28χρονου μέσα από συντρίμμια, αλλά όχι και τον ίδιο.

Μάλιστα, κάποια Μέσα έγραψαν ότι βρέθηκε νεκρός, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Η αγωνία για τους δικούς του ανθρώπους και αυτούς της ομάδας έχει χτυπήσει… κόκκινο και το μόνο που μπορούν να κάνουν σε αυτήν τη φάση, είναι να προσεύχονται να βρεθεί ζωντανός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.