ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Τρελά» λεφτά: Το «μυθικό» πριμ της Αργεντινής μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Η παρέα του Λιονέλ Μέσι χαμογέλασε ξανά για πρώτη φορά μετά από 36 ολόκληρα χρόνια

«Τρελά» λεφτά: Το «μυθικό» πριμ της Αργεντινής μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, η Αργεντινή λύγισε την Γαλλία, φτάνοντας στην κατάκτηση του Μουντιάλ.

Η παρέα του Λιονέλ Μέσι χαμογέλασε ξανά για πρώτη φορά μετά από 36 ολόκληρα χρόνια, με την Αλμπισελέστε να κάνει τρία τα βαρύτιμα τρόπαια στα γήπεδα του Κατάρ.

Εκτός από την κούπα, η Αργεντινή έκανε δικό της και ένα μυθικό πριμ. Πριν την έναρξη του Μουντιάλ, η FIFA είχε ενημερώσει για την αύξηση του ποσού που θα μοιράζονταν οι 32 χώρες που συμμετείχαν στην διοργάνωση, με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια να παίρνει την μερίδα του λέοντος.

Συγκεκριμένα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχε γνωστοποιήσει πως θα υπάρξει αύξηση 10% στο συνολικό ποσό των πριμ, εκτοξεύοντάς το από τα 386.000.000 ευρώ στα 425.000.000 ευρώ.

Έτσι, η Αργεντινή ως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια θα λάβει 40.600.000 ευρώ, κάτι που την κάνει την ακριβότερη κάτοχο του Μουντιάλ στην ιστορία.

Αναλυτικά τα πριμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

8.700.000 – Εκουαδόρ, Κατάρ, Ιράν, Ουαλία, Μεξικό, Σαουδική Αραβία, Τυνησία, Δανία, Γερμανία, Κόστα Ρίκα, Βέλγιο, Καναδάς, Καμερούν, Σερβία, Ουρουγουάη, Γκάνα
12.600.000 – ΗΠΑ, Αυστραλία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Σενεγάλη, Πολωνία, Ισπανία, Ελβετία
16.400.000 – Ολλανδία, Βραζιλία, Αγγλία, Πορτογαλία
24.200.000 – Μαρόκο
26.100.000 – Κροατία
29.000.000 – Γαλλία
40.600.000 – Αργεντινή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.