ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τζιμπρίλ Σισέ: «Αν κάποιος μου προσέφερε την ευκαιρία, θα γύριζα να παίξω δωρεάν»

Ο 41χρονος Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται τέσσερα γκολ από το ορόσημο των 100 γκολ στη Ligue 1

Τζιμπρίλ Σισέ: «Αν κάποιος μου προσέφερε την ευκαιρία, θα γύριζα να παίξω δωρεάν»

Τάσεις επιστροφής στην αγωνιστική δράση κάνει ο Τζιμπρίλ Σισέ και μάλιστα… δωρεάν, προκειμένου να πετύχει τον μεγάλο του στόχο!

«Θα γύριζα να παίξω δωρεάν…»! Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποκάλυψε ότι δεν αισθάνεται… πλήρης από τότε που σταμάτησε το ποδόσφαιρο (εδώ και τέσσερα χρόνια).

Ο 41χρονος Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται τέσσερα γκολ από το ορόσημο των 100 γκολ στη Ligue 1. Μια διαφορά που φέρεται να τον… στοιχειώνει και θα μπορούσε να τον κάνει να επιστρέψει στα γήπεδα.

«Υπάρχουν δύο χρόνια που προσπαθώ, γιατί είμαι σκόρερ, ένα νούμερο 9. Το να είμαι μόνο 4 γκολ από τα 100 στη Ligue 1 δεν μου ταιριάζει. Αν κάποιος μου πρόσφερε την ευκαιρία, θα έπαιζα δωρεάν», εκμυστηρεύτηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ στον Ολιβιέ Ζιρού στο ντοκιμαντέρ “Le Crépuscule des Champions”, που μεταδόθηκε στο Canal+.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.