ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οργη στη διοίκηση για τη τιμωρία του Παναθηναϊκού- Ελπίζει σε μείωση της ποινής

Οργη στη διοίκηση για τη τιμωρία του Παναθηναϊκού- Ελπίζει σε μείωση της ποινής

Ισχυρό χτύπημα αποτέλεσε για τον Παναθηναϊκό η τιμωρία από την Super League, η οποία τον θέτει οριστικά εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος αλλά και τον ζημιώνει οικονομικά. Στους πράσινους επικρατεί οργή και απογοήτευση, εν αναμονή της εκδίκασης της έφεσης.

Η βαριά τιμωρία του Παναθηναϊκού με επιπτώσεις τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι, αποτέλεσε ένα βαρύ πλήγμα για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Στο τριφύλλι έκαναν λόγο για σαφή και οργανωμένη προσπάθεια εξουδετέρωσής τους ενώ πρόσθεταν πως οι αρχές εξάντλησαν την αυστηρότητά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα περιμένει και σήμερα την εκδίκαση της έφεσης όπου ελπίζει σε μείωση της ποινής, κυρίως όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και την τιμωρία της έδρας με κεκλεισμένων των θυρών ποινή. Για το λόγο αυτό δεν υπήρξε και κάποια επίσημη ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.