ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Λάρισα δεν κέρδισε ούτε στην Καρδίτσα(1-1) και δίνει ευκαιρία στα Τρίκαλα να πατήσουν κορυφή

Η Λάρισα δεν κέρδισε ούτε στην Καρδίτσα(1-1) και δίνει ευκαιρία στα Τρίκαλα να πατήσουν κορυφή

Για τρίτο σερί παιχνίδι η Λάρισα έμεινε χωρίς νίκη και το πρωτάθλημα της Football League, αποκτά άγρια ομορφιά! Η ΑΕΛ έμεινε στο 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας κι έδωσε την ευκαιρία στους διώκτες της να την φτάσουν ή να την περάσουν.

Οι βυσσινί ναι μεν παραμένουν στην κορυφή με 25 βαθμούς ύστερα από 12 αγωνιστικές, ωστόσο πλέον έχει μειωθεί η απόσταση από τους διώκτες της. Αν τα Τρίκαλα νικήσουν την Κυριακή την Λαμία, τότε θα προσπεράσουν την ομάδα του κάμπου για έναν πόντο, ενώ αν το ίδιο κάνει ο Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο με αντίπαλο την Καλλιθέα, τότε θα ισοβαθμεί μαζί της! 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με φοβερό μακρινό σουτ του Μπουντόπουλου και μάλιστα σε κομβικό σημείο, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ωστόσο, η Καρδίτσα δεν το έβαλε κάτω και με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο, έφερε το ματς στα ίσα με δυνατό σουτ του Μαυρία στο 61′. Στο υπόλοιπο του ματς, η ΑΕΛ είχε μεγάλες ευκαιρίες σε τετ-α-τετ των Μπόγιοβιτς και Μαρουκάκη, όμως η μπάλα… δεν της έκανε το χατίρι και ήρθε η τρίτη συνεχόμενη απώλεια βαθμών!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής 

Παρασκευή 11/12 

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ 1-1 

(61′ Μαυριάς – 45+1′ Μπουντόπουλος) 

Σάββατο 12/12 

Κισσαμικός – Πανελευσινιακός (15:00) 

Ζάκυνθος – ΑΟ Χανιά 

Ολυμπιακός Βόλου – Αγροτικός Αστέρας 

Πανσερραϊκός – Αχαρναϊκός 

Εργοτέλης – Παναχαϊκή 

Απόλλων Σμύρνης – Καλλιθέα (18:00) 

Κυριακή 13/12 

Κέρκυρα – Παναιγιάλειος (15:00) 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΟ Τρίκαλα – Λαμία (18:00)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.