ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βράζουν στον ΠΑΟΚ με τον ορισμό του διαιτητή Δημητρόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Βράζουν στον ΠΑΟΚ με τον ορισμό του διαιτητή Δημητρόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Βράζουν στον ΠΑΟΚ με τον ορισμό του διαιτητή Δημητρόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στον ΠΑΟΚ λένε ότι είναι ασέβεια για την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή σε ένα τόσο μεγάλο ματς. 

«Είναι ασέβεια για τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ίδιο το ντέρμπι να μην επιλέγεται διεθνής διαιτητής. Σε ματς ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος από τους κατά τεκμήριο καλύτερους». 

Από τον «Δικέφαλο του Βορρά εξέφραζαν επίσης την απορία τους για την απουσία αντίδρασης από τον Σταύρο Κοντονή. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αναρωτιόμαστε επίσης πως ο υπουργός ανέχεται να ορίζεται ένας διαιτητής που του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι ως ύποπτος για συμμετοχή σε σκάνδαλα, όταν δείχνει τόσο γρήγορα αντανακλαστικά όταν πρόκειται για τιμωρία των ομάδων ή αποκλεισμό των οπαδών από τα γήπεδα».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.