ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ο Κουτρουμπής

Ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ο Κουτρουμπής

Δύο εκκρεμή ζητήματα υπάρχουν στον Παναθηναϊκό για συμβόλαια που «καίνε», δεδομένου ότι λήγουν το προσεχές καλοκαίρι. Και στις δύο περιπτώσεις αναμένεται να υπάρξει αίσιο τέλος.

Η πρώτη αφορά στον Γιώργο Κουτρουμπή. Με τον 25χρονο αμυντικό υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2019, αλλά παραμένει σε εκκρεμότητα το ζήτημα της ρήτρας. Ο ποδοσφαιριστής θέλει μια πολύ προσιτή ρήτρα, γιατί δεν έχει κρύψει πως θέλει να δοκιμάσει κάποια στιγμή την τύχη του στο εξωτερικό, ωστόσο οι «πράσινοι» θέλουν να διαφυλάξουν τα δικά τους συμφέροντα. Εκτιμάται, πάντως, πως με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στον Σεμπαστιάν Λέτο, η πρόθεση της ΠΑΕ να ανανεώσει το συμβόλαιό του είναι δεδομένη. Πέραν της φετινής αγωνιστικής του προσφοράς, ο Αργεντινός φορ είναι μια πολύ θετική παρουσία στα αποδυτήρια της ομάδας και θεωρείται αναγκαίος. Φυσικά και ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει εδώ, ακόμη και να κλείσει την καριέρα του στο «τριφύλλι». Άλλωστε νιώθει ευτυχής στην Ελλάδα, ενώ με τη σύντροφό του που είναι τεσσάρων μηνών έγκυος περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.