ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Σε καραντίνα ο Δώνης και εννέα παίκτες

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Σε καραντίνα ο Δώνης και εννέα παίκτες

Σε… καραντίνα έχει μπει το «Γεώργιος Καλαφάτης», αφού εννιά ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Δώνης έχουν προσβληθεί από ίωση και δεν πήγαν στην προπόνηση της Δευτέρας (7/1).

Οι Μπουζούκης, Οικονόμου, Χρήστος Δώνης, Κάτσε, Θεοχάρης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Καμπετσής έμειναν κλινήρεις, όπως και ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, αποφασίστηκε η αναβολή της προγραμματισμένης απογευματινής προπόνησης.

Ο «ασθενής μηδέν» από τον οποίο άρχισε η ίωση ήταν ο Μπουζούκης, ο οποίος ταλαιπωρείται για πέμπτη μέρα και απουσιάζει για τέταρτη, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τη διάδοση της ασθένειας. Φυσικά, αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τη Λαμία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Δώνης και οι Μπουζούκης, Οικονόμου, Θεοχάρης, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Υγεία» και θα παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. Ο Καμπετσής μπήκε την Κυριακή, αλλά πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα, ενώ το ιατρικό επιτελείο βρίσκεται σε επιφυλακή για νέα κρούσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και πέρα, ο Μακέντα συνέχισε το ατομικό και εξακολουθεί να πονάει στον αριστερό αστράγαλο. Το πρόγραμμα των υπολοίπων περιλάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι κατοχής και οικογενειακό δίτερμα. Η αυριανή (8/1) προπόνηση θα διεξαχθεί στις 13.00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.