ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α΄Εθνική: Κατατέθηκε πρόταση από τον Μ.Λυσάνδρου για επανέναρξη του πρωταθλήματος το διήμερο 6-7 Ιουνίου

Α΄Εθνική: Κατατέθηκε πρόταση από τον Μ.Λυσάνδρου για επανέναρξη του πρωταθλήματος το διήμερο 6-7 Ιουνίου

Κατά τη διάρκεια της κρίσιμης τηλεδιάσκεψης της Α΄Εθνικής, ο πρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου κατέθεσε πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος το διήμερο 6-7 Ιουνίου.

Παράλληλα, στο πλευρό του στάθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος του Αστέρα Τρίπολης που ισχυρίστηκε ότι, «έχουμε πάρει αναλυτικές οδηγίες απ τους καθ ύλην αρμοδίους. Το πρώτο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το συντομότερο δυνατόν να αρχίσουμε (στις 6-7 Ιουνίου)».

Ο Χρήστος Δάρας του Πανιωνίου συνέστησε να μην παρθούν βιαστικές αποφάσεις. «Πρέπει να μη βιαστούμε, μπορει να υπάρξουν τραυματισμοί» είπε μεταξύ άλλων.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς ρώτησε «αν πρέπει να περιμένει η Λίγκα να ανοίξουν όλες οι δραστηριότητες και τελευταίο το ποδόσφαιρο που είναι και πιο ελεγχόμενο».

Ο Αριστείδης Πιαλόγλου της Ξάνθης επικαλέστηκε ένα έγγραφο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 που τους ζητάει να υπογράψουν ότι θα τηρήσουν το πρωτόκολλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Και επειδή αυτό δεν ζητήθηκε από την SL1 ζητάει να αποφασίσει η Λίγκα αν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για να υπογραφούν συμφωνητικά με υπαλλήλους και ποδοσφαιριστές. Ο νόμος, όπως ισχυρίστηκε, προβλέπει φυλάκιση για όποιον μεταδώσει από αμέλεια στον ιό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.