Το θρίλερ συνεχίζεται: H βαθμολογία και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των play off

Το θρίλερ συνεχίζεται: H βαθμολογία και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των play off

Καμία αλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε στην βαθμολογία των play out μετά την ολοκλήρωση των σημερινών αναμετρήσεων και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα δοθεί «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ξάνθη, Παναιτωλικός και Πανιώνιος πήραν από ένα βαθμό στην 5η αγωνιστική των play out και η βαθμολογία έμεινε αμετάβλητη. Η Ξάνθη έμεινε στο 0-0 στη Λαμία, όπως και ο Πανιώνιος στην έδρα της ΑΕΛ, ενώ ο Παναιτωλικός αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να πάρει κι αυτός τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των play out θα έχουν μεγάλο σασπένς στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αστέρας Τρίπολης 39 β.
Ατρόμητος 38 β.
ΑΕΛ 34 β.
Λαμία 33 β.
Βόλος 31 β.
Ξάνθη* 23 β.
Παναιτωλικός 23 β.
Πανιώνιος** 22 β.

*Η Ξάνθη έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 12 (7+5) βαθμών.
**Ο Πανιώνιος άρχισε τη σεζόν με -6 βαθμούς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

6η αγωνιστική
Σάββατο (11/7)
Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης (19:15)
Βόλος – Ατρόμητος (19:15)
Πανιώνιος – Παναιτωλικός (19:15)
Λαμία – ΑΕΛ (19:15)

7η αγωνιστική
Σάββατο (18/7)
ΑΕΛ – Ξάνθη (19:15)
Αστέρας Τρίπολης – Λαμία (19:15)
Ατρόμητος – Πανιώνιος (19:15)
Παναιτωλικός – Βόλος (19:15)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.