ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Β. Κλωναρίδης – Υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ (βίντεο)

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Β. Κλωναρίδης – Υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ (βίντεο)

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης αναμένεται να συναντήσει ξανά τον αγαπημένο του προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη, στον ΑΠΟΕΛ όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυπριακού συλλόγου:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 28/07/1992 (28 ετών).

O Κλωναρίδης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ Αθηνών πριν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα. Ακολούθησε η μετεγγραφή του στην Lille πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό για μια τριετία. Ακολούθησε μια σύντομη θητεία στην Lans με επαναδανεισμό στον Παναθηναϊκό πριν επιστρέψει στην ΑΕΚ, το 2017. Στον ΑΠΟΕΛ έρχεται ως ελεύθερος.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΤώρα έχει Στοίχημα με Live Stream* & Cash out* στα διεθνή πρωταθλήματα *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.

Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2022.

Καλωσορίζουμε τον Βίκτωρα στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.