ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ. Δώνης: Προτάσεις από Κατάρ και Σαουδική Αραβία

Γ. Δώνης: Προτάσεις από Κατάρ και Σαουδική Αραβία

Είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες ότι ο Γιώργος Δώνης θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και ήδη έχουν καταφθάσει οι πρώτες προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παραμένει προσηλωμένος στο «τριφύλλι» μέχρι να ολοκληρωθούν οι φετινές υποχρεώσεις του συλλόγου και στη συνέχεια θα μελετήσει όσες προτάσεις έχει στα χέρια του προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο 50χρονος προπονητής μπορεί να μην είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μακάμπι Τελ Αβίβ, εντούτοις το όνομα του φιγουράρει στη σχετική λίστα από κοινού με τους Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Βέλικο Παούνοβιτς.

Την ίδια στιγμή ο Δώνης έχει ήδη δεχθεί προτάσεις από ομάδες του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας, όπου οι μετοχές του παραμένουν σε υψηλά επίπεδα δίχως να βιάζεται να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως ο έμπειρος τεχνικός σε ανύποπτη στιγμή είχε εκφράσει την επιθυμία του να κοουτσάρει αγγλικό σύλλογο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.