ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΕΚ: Προσέγγισε τον Μ.Λιβάγια η Φενέρμπαχτσε – Διαψεύδουν οι «κιτρινόμαυροι»

ΑΕΚ: Προσέγγισε τον Μ.Λιβάγια η Φενέρμπαχτσε – Διαψεύδουν οι «κιτρινόμαυροι»

Η Φενέρμπαχτσε καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και η απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια, ενώ ετοιμάζει πρόταση για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο πρόεδρος της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, Αλί Κοτς, θέλει τον Κροάτη επιθετικό της για να αντικαταστήσει τον θρυλικό χαφ του συλλόγου, Άλεξ ντε Σόουζα, που αγωνίστηκε εκεί από το 2004 μέχρι το 2012. Μάλιστα, το fotospor τονίζει ότι άλλες δύο τούρκικες ομάδες, η Μπασακσεχίρ και η Τράμπζονσπορ ενδιαφέρονται για τον Λιβάγια.

«Υπάρχουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά και τούρκικες που θέλουν τον 26χρονο Κροάτη. Δυο από αυτές είναι η πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ και η Τράμπζονσπορ! Η πρώτη δελεάζει τον παίκτη με τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η δεύτερη του έχει κάνει μια φιλόδοξη προσφορά! Ωστόσο, ο Λιβάγια μπορεί να είναι κοντά στη Φενέρ, στην οποία βλέπει και καλύτερους οικονομικούς όρους και μακροπρόθεσμη επιτυχία. Επιπλέον και το πιο σημαντικό ο Λιβάγια θέλει να πάει σε μία ομάδα με παθιασμένο κοινό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της ΑΕΚ πάντως διαψεύδονται τα εν λόγω σενάρια… Όπως τονίζουν κύκλοι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, δεν έχει γίνει ούτε καν κρούση για τον Κροάτη επιθετικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.