ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Μοιρασιά στο θεσσαλικό ντέρμπι – Στο 1-1 Βόλος και Λάρισα

Ελληνικό πρωτάθλημα: Μοιρασιά στο θεσσαλικό ντέρμπι – Στο 1-1 Βόλος και Λάρισα

Βόλος και Λάρισα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, καθώς έμειναν στο 1-1 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Το πρώτο ημίχρονο έφυγε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο, αφού οι γηπεδούχοι είχαν απλά κάποια σουτ του Ουάρντα ενώ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 38′ με την κεφαλιά-ψαράκι του Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος όμως ήταν σε θέση οφσάιντ όπως φάνηκε μέσω VAR και το γκολ ακυρώθηκε.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος πάντως και συγκεκριμένα στο 49′, η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Πινακά από τον Μήτογλου -ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα- και ο παίκτης που το πήρε ήταν αυτός που το εκτέλεσε κιόλας, κάνοντας το 0-1.

Παρά το γεγονός ότι ήταν με παίκτη λιγότερο, όμως, ο Βόλος έπαιξε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 83′ με το πλασέ του Δουβίκα μετά την κεφαλιά-πάσα του Ουάρντα (1-1). Πριν προλάβουν να χαρούν, όμως, οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες αφού αποβλήθηκε και ο Ριένστρα, καταφέρνοντας όμως να κρατήσουν έστω την ισοπαλία.

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης (69′ Γκουαροτσένα), Φεράρι, Μήτογλου, Σάντσες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Μαρτίνες (69′ Μπαρτόλο, 88′ Δημόπουλος), Ουάρντα, Περέα (46′ Τσοκάνης), Δουβίκας (88′ Κιάκος).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος, Ηλιάδης (89′ Κωστή), Μιχαήλ, Φιλίπ (81′ Μαϊδανός), Σπαρβ, Μούζεκ, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς (63′ Σεσέροβιτς), Πλατέλλας (63′ Ντουρμισάι), Πινακάς (81′ Τόρζε).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.