ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Μπέος για επεισόδια στο Βόλος-Ολυμπιακός: «Η συμπεριφορά της Αστυνομίας πυροδοτεί μεγαλύτερες εντάσεις»

«Δεν είναι λύση η γενικευμένη χρήση χημικών και κρότου λάμψης» είπε

Α.Μπέος για επεισόδια στο Βόλος-Ολυμπιακός: «Η συμπεριφορά της Αστυνομίας πυροδοτεί μεγαλύτερες εντάσεις»

Τη στάση της Αστυνομίας στα χθεσινά επεισόδια του Πανθεσσαλικού επέκρινε με νέα του ανάρτηση ο δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, σημειώνοντας πως με «τη συνεχιζόμενη συμπεριφορά της… πυροδοτεί μεγαλύτερες εντάσεις και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στις τάξεις των υγιών φιλάθλων, ακόμη και μικρών παιδιών, αλλά και αυτών των ποδοσφαιριστών».

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Αναμφίβολα τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο προκαλούν θλίψη και βλάπτουν πάνω από όλα το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Ως Δήμαρχος και απλός φίλαθλος, και όχι ως παράγοντας του ποδοσφαίρου, διερωτώμαι, ωστόσο, για τη συνεχιζόμενη συμπεριφορά της Αστυνομίας που στην προσπάθειά της να επιβάλλει την τάξη και την ηρεμία πυροδοτεί μεγαλύτερες εντάσεις και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στις τάξεις των υγιών φιλάθλων, ακόμη και μικρών παιδιών, αλλά και αυτών των ποδοσφαιριστών, που υποφέρουν από την αλόγιστη και γενικευμένη χρήση χημικών και βομβίδων κρότου – λάμψης.

Είναι απογοητευτικό και δεν τιμά την Αστυνομία η αδυναμία της να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μια ολιγάριθμη ομάδα, μια χούφτα φανατικών οπαδών, που κάθε φορά προκαλούν τις εντάσεις, και εν τέλει «τιμωρεί» το σύνολο των φιλάθλων, όπως κατ’ επανάληψη έχουμε επισημάνει στις συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας, χωρίς δυστυχώς να εισακουόμαστε. Λύση, επαναλαμβάνω δεν είναι η γενικευμένη χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

Ελπίζω οι ιθύνοντες να συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Να το προστατεύουμε και όχι, εκούσια ή ακούσια, να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά εκείνων που προσπαθούν να το υπονομεύσουν και να το υποβαθμίσουν ως μείζον κοινωνικό γεγονός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.