ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Όρτα για Ολυμπιακό: «Είμαι εδώ έτοιμος για να δουλέψω και να βοηθήσω τον σύλλογο» (βίντεο)

Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος θα παίξει έως το τέλος της σεζόν δανεικός από την Μπράγκα

Α.Όρτα για Ολυμπιακό: «Είμαι εδώ έτοιμος για να δουλέψω και να βοηθήσω τον σύλλογο» (βίντεο)

Ο Αντρέ Όρτα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, και μεταξύ άλλων τόνισε πως «είμαι εδώ έτοιμος για να δουλέψω και να βοηθήσω τον σύλλογο».

Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος θα παίξει έως το τέλος της σεζόν δανεικός από την Μπράγκα στους Πειραιώτες ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα του Σαββάτου και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, όπως υποστήριξε.

Τόσο αυτός όσο και ο Τσικίνιο μπήκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Οι δηλώσεις του Αντρέ Όρτα στο Olympiacos TV

«Όταν άκουσα για την προοπτική του Ολυμπιακού, σκέφτηκα ότι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη παράδοση και ιστορία. Πείστηκα αμέσως, καθώς είναι ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία.

Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας και νομίζω πως οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θα ονειρευόταν να εκπροσωπήσει μία ομάδα με τόσες φιλοδοξίες, τόση ιστορία και τέτοιους υποστηρικτές. Είμαι εδώ έτοιμος για να δουλέψω και να βοηθήσω τον σύλλογο.

Έχω πολλούς φίλους που αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό, αρκετούς Πορτογάλους. Ένας από αυτούς είναι ο Ρόνι Λόπες, ο οποίος μου είπε πολύ ωραία πράγματα σχετικά με τον σύλλογο. Ότι είναι ένα τεράστιο κλαμπ, με μεγάλη ιστορία και τεράστια ευθύνη. Αυτό μου αρέσει πολύ, μία ομάδα που παλεύει για τίτλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μου αρέσει να κερδίζω και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ. Έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα και είμαι εδώ για να ζήσω αυτή την όμορφη εμπειρία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.