ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΑΕΚ – Άρης: Η ξαφνική αλλαγή στην αποστολή των φιλοξενούμενων

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άκη Μάντζιο

ΑΕΚ – Άρης: Η ξαφνική αλλαγή στην αποστολή των φιλοξενούμενων

Απρόοπτο στην Άρη, λίγες ώρες πριν τον αγώνα του με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άκη Μάντζιο. Ο προπονητής του Άρη είδε τον Ρούμπεν Πάρντο να ανεβάζει υψηλό πυρετό κι έτσι αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός αποστολής από τον πρώτο αγώνα της ομάδας με την ΑΕΚ, για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μανού Γκαρθία πέταξε εσπευσμένα από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα -μιας και ήταν εκτός αποστολής- και αντικατέστησε τον Ρούμπεν Πάρντο.

Η αποστολή του Άρη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Εμβοντό, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης Αγοραστός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.