ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΑΕΚ: Δυσάρεστη εξέλιξη για την Ένωση – Εκτός δράσης 4-6 εβδομάδες ο Σιμάνσκι

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τένοντα του μηριαίου

ΑΕΚ: Δυσάρεστη εξέλιξη για την Ένωση – Εκτός δράσης 4-6 εβδομάδες ο Σιμάνσκι

Χωρίς τον Ντάμιαν Σιμάνσκι θα αναγκαστεί να πορευτεί η ΑΕΚ περίπου ως το τέλος της κανονικής περιόδου και της έναρξης των play-off μετά τον τραυματισμό του 28χρονου Πολωνού χαφ.

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ στην ανακοίνωση της ενδεκάδας του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Σιμάνσκι στην προχθεσινή προπόνηση υπέστη τραυματισμό στον τένοντα του μηριαίου, ψηλά στο αριστερό πόδι, με τον Ματίας Αλμέιδα να τον χάνει για το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Πολωνός μέσος θα μείνει εκτός για τις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες, κάτι που αναμφισβήτητα αποτελεί πλήγμα για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς ο Σιμάνσκι είναι εκ των αρχηγών της ομάδας και ο τρίτος σε λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η πρόβλεψη πάντα γίνεται χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η αντίδραση του παίκτη οργανικά στην διαδικασία της αποκατάστασης. Μπορεί δηλαδή αν ο Σιμάνσκι ανταποκριθεί ανάλογα στη θεραπεία, το διάστημα της απουσίας του να είναι μικρότερο.

Ο Σιμάνσκι πραγματοποιεί φέτος την καλύτερη του σεζόν με την ΑΕΚ, μετρώντας 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τέσσερις ασίστ, και με την απουσία του ο Γενς Γιόνσον θα κληθεί να καλύψει το κενό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι την επόμενη αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Δανός χαφ έχει δηλωθεί να εκτίσει, όπως και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.