ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΑΕΚ: Η 11άδα που επέλεξε ο Mατίας Αλμέιδα για τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό (φώτο)

Η επιλογή του Γιάννη Πετράκη για τους Αγρινιώτες

ΑΕΚ: Η 11άδα που επέλεξε ο Mατίας Αλμέιδα για τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό (φώτο)

Η ΑΕΚ το απόγευμα της Δευτέρας, αγωνίζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, με την Ένωση να θέλει τη νίκη για να περάσει στη κορυφή της Super League.

O Mατίας Αλμέιδα επέλεξε μια ενδεκάδα με αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στον Άγιαξ καθώς οι Κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Ο Αργεντίνος προπονητής, επέλεξε τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, ενώ τη τετράδα της άμυνας αποτελούν οι Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί και Μοχαμάντι.

Ο Σιμάνσκι θα είναι ο αμυντικός μέσος, οι Ελίασον και Γκατσίνοβιτς στα πλάγια, με τον Μάνταλο σε πιο προωθημένο ρόλο. Ο Ζίνι θα παίξει ως βασικός, στο πλάι του Λιβάι Γκαρσία στη κορυφή της επίθεσης.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμείδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Μάνταλος – Ζίνι, Λιβάι Γκαρσία.

Στον πάγκο για τους κιτρινόμαυρους οι Θεοχάρης, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ.

H ενδεκάδα του Παναιτωλικού όπως την επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης: Καπίνο – Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε, Μλάντεν – Λιάβας, Μπαλντασάρα, Τορεχόν, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης – Φρεντ Ντουάρτε, Ζοάο Πέδρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον πάγκο των γηπεδούχων οι Γκρατερόλ, Μαλής, Μαυρίας, Ξενιτίδης, Τσιγγάρας, Καρέλης, Βοΐλης, Μπουζούκης, Μπελεβώνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.