ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ισοπαλία στην Τρίπολη

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στα πλέι άουτ

Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ισοπαλία στην Τρίπολη

Ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 1-1 στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” για την 23η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, μιας και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, για την 23η αγωνιστική της Super League 1

Ο Ριέρα άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Ροντρίγκο Εραμούσπε έφτασε στην ισοφάριση στο 37′ από την άσπρη βούλα. Κάπως έτσι, οι Αρκάδες είναι στην 8η θέση με 24 πόντους, ενώ οι Ηπειρώτες είναι 11οι με 22.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου στα πλέι άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Τασουλής, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κρεσπί, Σίτο, Μπαράλες

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Τζίμας, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα, Μπάλαν, Μορέιρα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.