ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ατρόμητος – Άρης 0-2: Επιστροφή στις νίκες για τους τους «κιτρινόμαυρους»

Ο Άρης έριξε το… βάρος στην άμυνα κι έτσι οι Περιστεριώτες δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε κάποια μεγάλη ευκαιρία

Ατρόμητος – Άρης 0-2: Επιστροφή στις νίκες για τους τους «κιτρινόμαυρους»

Ο Άρης κέρδισε με 2-0 τον Άρη και εδραιώθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Super League φτάνοντας στο -6 από τον Ολυμπιακό. 

Ατρόμητος και Άρης έπαιξαν προσεκτικά στα πρώτα λεπτά, προσπαθώντας να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να δημιουργήσουν, χωρίς να φανούν απρόσεκτοι στην άμυνα. Όσο περνούσαν όμως τα λεπτά, οι δυο ομάδες προσπάθησαν να γίνουν επιθετικές, κάνοντας όμως αρκετά λάθη στην ανάπτυξή τους.

Η πρώτη φάση του Άρη στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε στο 17′, με τον Μορόν να εκτελεί το φάουλ που πήρε ο ίδιος και με τον Τσιντώτα να “βγάζει” εντυπωσιακά σε κόρνερ! Ο Ατρόμητος είχε μια καλή ευκαιρία στο 25′, με τον Αντζιέλσκι να σουτάρει πέφτοντας και υπό την πίεση του Ρόουζ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 30′ όμως οι Περιστεριώτες άγγιξαν το γκολ, σε ταχύτατη αντεπίθεσή τους, με τον Κουέστα να νικάει τον Κουέν, σε κοντινό σουτ.

Η φάση όμως ξεκίνησε από μια εκτέλεση φάουλ του Άρη που δεν έβγαλε κίνδυνο για την εστία του Τσιντώτα. Το VAR όμως έκανε για παράβαση στην περιοχή του Ατρομήτου, ο διαιτητής Τσέτσιλας πήγε ο ίδιος να δει τη φάση, έδωσε πέναλτι για χέρι του Κουέν και ο Μορόν ήταν εύστοχος από τα ένδεκα βήματα για το 0-1 στο 34′. ο Ατρόμητος προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Τσακμάκη να στέλνει την μπάλα για λίγο άουτ, με κοντινή κεφαλιά.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλά στο δεύτερο μέρος, ψάχνοντας την ισοφάριση. Ο Άρης έριξε το… βάρος στην άμυνα κι έτσι οι Περιστεριώτες δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο 90+3′ είχαμε μια φάση που σύηκωσε συζητήσεις. Ο Βαλένσια έπιασε σκαστό σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, για χέρι του Νταρίντα, με τον διαιτητή και το VAR να μη δίνουν παράβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο 4′ λεπτό του έξτρα χρόνου, ο Άρης έφτασε στο 0-2. Ο Ζαμόρα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, σουτάροντας από πολύ πλάγια θέση και ο Νταρίντα πήρε το… ριμπάουντ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.