ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Δημήτρης Κουρμπέλης: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Έλληνας μέσος

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει βρει τον χρόνο που ήθελε στην Τράμπζονσπορ

Δημήτρης Κουρμπέλης: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Έλληνας μέσος

Ο Ολυμπιακός «χτενίζει» την αγορά για παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα, με το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη να βρίσκεται στην λίστα των Πειραιωτών, όπως υποστηρίζουν ρεπορτάζ από την Τουρκία.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει βρει τον χρόνο που ήθελε στην Τράμπζονσπορ, με τον ίδιο και την ομάδα να επιθυμούν να χαράξουν ξεχωριστούς δρόμους, παρότι ο Κουρμπέλης έγινε κάτοικος Τραπεζούντας πριν λίγους μήνες.

Μάλιστα όπως αναφέρει το «takvim.com.tr» ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού και μάλιστα ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ η Τράμπζονσπορ δεν θα έλεγε όχι εάν η πρόταση ικανοποιεί τα θέλω της, ενώ άγνωστη παραμένει η στάση του παίκτη, ο οποίος μέχρι πέρσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Παναθηναϊκού και ουκ ολίγες φορές έχει δηλώσεις τα «πράσινα» συναισθήματα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.