ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνικό πρωτάθλημα: H βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κέρδισε στη Θεσσαλονίκη με ανατροπή τον Άρη με 2-1 και έφτασε τους 72 βαθμούς και την κορυφή

Ελληνικό πρωτάθλημα: H βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Μετά την ολοκλήρωση της 6ης ημέρας των playoffs της Super League 1 η ΑΕΚ κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κέρδισε στη Θεσσαλονίκη με ανατροπή τον Άρη με 2-1 και έφτασε τους 72 βαθμούς. Έναν λιγότερο (71) έχει ο Παναθηναϊκός που επικράτησε 5-0 της Λαμίας και θα πάει την Τετάρτη (24/4) στη Νέα Φιλαδέλφεια για το… διπλό και την άνοδο στην 1η θέση.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά αλλά έμεινε 4ος. Οι δύο ομάδες έχουν έναν αγώνα λιγότερο (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) που δεν έχει ακόμη οριστεί.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS (6η αγωνιστική)

1. ΑΕΚ 72
2.Παναθηναϊκός 71
3. ΠΑΟΚ 67
4. Ολυμπιακός 66
5. Αρης 48
6. Λαμία 34
* ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν 1 ματς λιγότερο

7η αγωνιστική – Τετάρτη 24 Απριλίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

17:00 Λαμία-ΠΑΟΚ
19:30 Άρης-Ολυμπιακός
20:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.