ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνικό πρωτάθλημα: Η Λαμία επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 εντός έδρας

Η Λαμία πήρε το δεύτερο τρίποντο της σεζόν με «υπογραφή» Καρλίτος

Ελληνικό πρωτάθλημα: Η Λαμία επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 εντός έδρας

Η Λαμία επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 εντός έδρας, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου εκμεταλλεύτηκε για δεύτερη φορά την έδρα της στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη επί του Άρη με το ίδιο, μάλιστα, σκορ και συμπλήρωσε 7 ματς στο «Αθανάσιος Διάκος» χωρίς ήττα (19/02 είχε χάσει τελευταία φορά κι από τότε μετρά 5-2-0).

Από την άλλη μεριά το συγκρότημα του Γκάμπριελ Σούρερ εξακολουθεί να ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Σήμερα ηττήθηκε για τρίτη φορά σε 6 ματς (0-3-3), ενώ έφτασε τις 7 ήττες μακριά από το Αγρίνιο σε 9 παιχνίδια που έχει δώσει από τις 28 Ιανουαρίου (τότε είχε περάσει από το Βόλο με 3-2).

Πήρε νωρίς το προβάδισμα με τον Καρλίτος η Λαμία

Οι γηπεδούχοι πήραν πολύ γρήγορα το προβάδισμα και συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό με την κεφαλιά του Καρλίτος μετά από σέντρα του Λόνγκο.

Στο 13΄ η ομάδα της Φθιώτιδας απείλησε και πάλι με τον Τσιλούλη να δοκιμάζει το σουτ μέσα από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Αγρινιώτες καταγράφηκε στο 25ο λεπτό, όταν μετά το τρίτο διαδοχικό κόρνερ που κέρδισαν, ο Ζοάο Πέδρο προσπάθησε να εκτελέσει με τακουνάκι, αλλά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έβαλε την κόντρα και παραχώρησε νέο κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός έχασε τεράστια ευκαιρία στο 53΄ για να ισοφαρίσει. Από την έξοχη μπαλιά του Ντουάρτε στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας, ο Σενγκέλια γύρισε την μπάλα στον Καρέλη κι ο τελευταίος από πλεονεκτική θέση αστόχησε.

Σειρά της Λαμίας ν΄ απειλήσει στο 75΄ με την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τόσιτς στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Αμαράλ δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε κι αστόχησε. Άστοχος ήταν γι΄ άλλη μια φορά ο Καρέλης στο 80΄ μέσα από την περιοχή, μετά από μπαλιά ακριβείας του Πέδρο.

Λαμία-Παναιτωλικός 1-0

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Νούνιες (60΄ Αμαράλ), Σλίβκα (88΄ Τσιλιανίδης), Τσιλούλης (61΄ Τόσιτς), Λόνγκο (61΄ Ακούνια), Καρλίτος (79΄ Στάνκο)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Μάλης, Ντουάρτε (71΄ Ξενιτίδης), Οικονόμου, Σίλβα (90΄+3 Μαυρίας), Μπαλντασάρα (71΄ Χουάνπι), Φακούντο Πέρες (86΄ Ντίας), Σενγκέλια (86΄ Βοϊλης), Φεντερίκο, Καρέης, Ζοάο Πέδρο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.