ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνικό πρωτάθλημα: Με δυο αναμετρήσεις κάνει «σέντρα» η 18η αγωνιστική

Ο φορμαρισμένος Ατρόμητος του Σάσα Ιλιτς υποδέχεται στο Περιστέρι τον ΟΦΗ

Ελληνικό πρωτάθλημα: Με δυο αναμετρήσεις κάνει «σέντρα» η 18η αγωνιστική

Με δυο αναμετρήσεις κάνει «σέντρα» η 18η αγωνιστική της Super League. 

Ο φορμαρισμένος Ατρόμητος του Σάσα Ιλιτς υποδέχεται στο Περιστέρι τον ΟΦΗ, στο ματς που ανοίγει την… αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Super League. Οι Κρητικοί δεν έχουν νίκη στους δέκα τελευταίους αγώνες τους, ενώ στο πρόσφατο 1-1 με τη Λαμία πήραν τον πρώτο του βαθμό με τον Πέπε Μελ στον πάγκο έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες.

Κοντά στην εξάδα – ή και εντός αυτής – θέλει να κρατηθεί η Λαμία που φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό, με τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία να έρχονται από την πρόκριση στο Κύπελλο επί του Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 13 Ιανουαρίου

19:00 Ατρόμητος – ΟΦΗ / NOVASPORTS PRIME

20:00 Λαμία – Πανσερραϊκός / COSMOTE SPORT 1HD

Κυριακή 14 Ιανουαρίου

15:00 Παναιτωλικός – Άρης / COSMOTE SPORT 2HD

17:00 Κηφισιά – Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 1HD

17:30 Αστέρας – Βόλος / NOVASPORTS PRIME

20:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 1HD

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

20:30 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα / NOVASPORTS PRIME

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.