ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ελληνικό πρωτάθλημα: Με τον αγώνα του ΟΦΗ με την Λαμία στο «Γεντί Κουλέ» πέφτει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής

Ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί την Λαμία σε μια σημαντική αναμέτρηση ειδικά για τους γηπεδούχους

Ελληνικό πρωτάθλημα: Με τον αγώνα του ΟΦΗ με την Λαμία στο «Γεντί Κουλέ» πέφτει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής

Μετά από δύο μεγάλα ντέρμπι, όπου αρχικά ο Άρης επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης και εν συνεχεία η ΑΕΚ νίκησε επίσης με 2-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», η 17η αγωνιστική ολοκληρώνεται στο Ηράκλειο. Εκεί και συγκεκριμένα στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί την Λαμία σε μια σημαντική αναμέτρηση ειδικά για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Πέπε Μελ που θα κάνει γνωστή την αποστολή λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, έχει πέσει στην 10η θέση με 15 βαθμούς και θέλει τη νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά. Από την άλλη οι Λαμιώτες βρίσκονται στην 8η με 20 και αν δεν χάσουν στο Ηράκλειο παίρνουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Στα αγωνιστικά των γηπεδούχων όπως αναφέραμε η αποστολή του Μελ θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, με τον Χριστογεώργο να είναι σίγουρα εκτός λόγω θλάσης. Από την άλλη η Λαμία δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Καρλίτος που θα απουσιάζει και από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν υπολογίζει για διάφορους λόγους και τους Λέικ, Τσιλιανίδη, Σαραμαντά, Λόνγκο, Σαντάνα, Πάβλοβετς και η αποστολή του είναι η εξής: Ναγκί, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεί, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Σλίβκα, Μαρτίνεθ, Μάλτσι, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Τόσιτς, Ακούνια, Κοντονικός, Τσούκαλος, Σιμόν.

H ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Βόλος – Ατρόμητος 1-2
Πανσερραϊκός – Κηφισιά 1-1
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 2-1
Αρης – ΠΑΟΚ 2-1

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου

ΟΦΗ – Λαμία (8μμ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

1. Παναθηναϊκός 40
2.ΑΕΚ 38
3.ΠΑΟΚ 38
4. Ολυμπιακός 32
5. Άρης 27
6. Αστέρας Τρίπολης 23
7.Ατρόμητος 22
8. Λαμία 20
9. ΟΦΗ 15
10. Πανσερραϊκός 15
11. Παναιτωλικός 14
12. Βόλος 14
13. ΠΑΣ Γιάννινα 12
14. Κηφισιά 12

*Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί 1 βαθμός.
** ΟΦΗ και Λαμία έχουν ματς λιγότερο.

H EΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18Η)

Σάββατο 13 Ιανουαρίου

Ατρόμητος – ΟΦΗ (7μμ)
Λαμία – Πανσερραϊκός (8μμ)

Κυριακή 14 Ιανουαρίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναιτωλικός – Άρης (3μμ)
Κηφισιά – Ολυμπιακός (5μμ)
Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (5.30μμ)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (8.30μμ)
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (8.30μμ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.