ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Φραν Ναβάρο: Το πρώτο μήνυμα του νέου παίκτη του Ολυμπιακού προς τους οπαδούς της ομάδας

Ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός, ο οποίος αγωνιζόταν στην Πόρτο, βρίσκεται ήδη από χθες (30/12) στην Αθήνα

Φραν Ναβάρο: Το πρώτο μήνυμα του νέου παίκτη του Ολυμπιακού προς τους οπαδούς της ομάδας

Ο Φραν Ναβάρο αποτελεί και επίσημα την πρώτη μετεγγραφή του Ολυμπιακού για τη χειμερινή περίοδο. Λίγο μετά την ανακοίνωση του deal, ο Ισπανός έσπευσε να στείλει ο πρώτο του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας μέσα από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός, ο οποίος αγωνιζόταν στην Πόρτο, βρίσκεται ήδη από χθες (30/12) στην Αθήνα. Σήμερα (31/12) πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία μετέβη στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας, στον Πειραιά και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ο Ναβάρο θα αγωνιστεί στους Πειραιώτες υπό μορφή δανεισμού από τους «δράκους», με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να καταβάλει το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ στην Πόρτο. Στο συμβόλαιο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ναβάρο υπάρχει και οψιόν αγοράς ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, με την Πόρτο να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης 10%.

“Γεια σας φίλαθλοι. Είμαι ο Φραν Ναβάρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Σας στέλνω μία αγκαλιά”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης, λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.