ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Ξέσπασε» η Ένωση με 5-0 κατά του Ατρόμητου εκτός έδρας και έσπασε το αήττητό του

Εμφατικό «διπλό» για την Ένωση με χατ τρικ του Πόνσε

«Ξέσπασε» η Ένωση με 5-0 κατά του Ατρόμητου εκτός έδρας και έσπασε το αήττητό του

Ένα ματς «ιδιαίτερων συνθηκών» μετέτρεψε σε περίπατο η ΑΕΚ, επικρατώντας 5-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Super League.

Χατ τρίκ πέτυχε ο Εζέκιελ Πόνσε (2′,15′, 58′) και από ένα γκολ οι Κάλενς (35′), Γιόνσον (66′) για την Ένωση, που παραμένει δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Όσο για τον Ατρόμητο, γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από 13 ματς επί ημερών Σάσα Ίλιτς.

Όπως φαίνεται κι από τη διακύμανση του σκορ, το ματς είχε κριθεί από το ημίχρονο. Λίγο ο ευνοϊκός αέρας, λίγο η «αφέλεια» με την οποία μπήκαν στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, είχαν ως αποτέλεσμα να περάσει η ΑΕΚ από το Περιστέρι πιο εύκολα απ’ ό,τι φανταζόταν ο Αλμέιδα.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη στο κύπελλο και την κόπωση από τα 120 λεπτά του αγώνα της Θεσσαλονίκης, ο Αργεντινός τεχνικός γνώριζε ότι τον περιμένει δύσκολη αποστολή.

Όμως, μόλις στο 75ο… δευτερόλεπτο από μια βαθιά μπαλιά του Πήλιου, ο Πόνσε έφτασε σε θέση βολής και πλάσαρε άψογα για το 1-0. Στο 15′ απο γύρισμα του Γκατσίνοβιτς ο Πόνσε πρόλαβε τον Τζαβέλλα και σκόραρε, ενώ στο 36′ από κόρνερ του Γκατσίνοβιτς και κεφαλιά του Βίντα, ο Κάλενς «έσπρωξε» από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, για το πρώτο εφετινό του γκολ.

Στο 58′ σε αντεπίθεση της ΑΕΚ, ο Ρότα γύρισε τη μπάλα από δεξιά και ο Πόνσε συμπλήρωσε το χατ-τρικ του, κερδίζοντας πέραν πάσης αμφισβήτησης τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης.

Ο Αργεντινός που είχε αμφισβητηθεί έντονα από τη στιγμή της επιστροφής του, θύμισε σήμερα τον δεινό σκόρερ της περιόδου 2018/19 με τρία γκολ, ενώ στους πρώτους έξι μήνες της σεζόν είχε πετύχει δύο!

Το τελικό 5-0 που αποτελεί την ευρύτερη νίκη της ΑΕΚ την τελευταία 20ετία, πέτυχε ο Γιόνσον στο 66′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σταύρου Πήλιου, ο οποίος πιστώνεται δύο ασίστ, στην μακράν καλύτερη στιγμή του με τη φανέλα της Ένωσης.

Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-5

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (46′ Τσιακμάκης), Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (62′ Ντε Μποκ), Κούντε (46′ Ανγκιέλσκι), Γκονζάλεζ, Κούεν, Γιουμπιτάνα (62′ Ρομπάιγ), Βέργος, Βαλένσια (63′ Ντιρξ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα (68′ Φερνάντες), Άμραμπατ (68′ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς (73′ Πιζάρο), Τσούμπερ (73′ Φαν Βέερτ), Πόνσε (68′ Αραούχο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.