ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Καρφιά» από τον Β.Μαρινάκη για τον Φρόιντφελντ: «Ο Μπαλτάκος ξέθαψε βιογραφικά γιατί έτσι του είπαν οι προστάτες του»

Ο Ολυμπιακός μαζί με τον Παναθηναϊκό ζήτησαν να στείλει η UEFA τρία ακόμα βιογραφικά, τα οποία θα αξιολογηθούν από τους εμπλεκόμενους

«Καρφιά» από τον Β.Μαρινάκη για τον Φρόιντφελντ: «Ο Μπαλτάκος ξέθαψε βιογραφικά γιατί έτσι του είπαν οι προστάτες του»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέταξε τα «καρφιά» του στον Τάκη Μπαλτάκο, για ακόμα μια φορά, με αφορμή την πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ να αναλάβει ως νέος αρχιδιαιτητής ο Πίτερ Φρόιντφελντ!

Ο Σουδός Φρόιντφελντ είναι ο άνθρωπος που προτείνει ο Τάκης Μπαλτάκος για νέο αρχιδιαιτητή. Ο Ολυμπιακός μαζί με τον Παναθηναϊκό ζήτησαν να στείλει η UEFA τρία ακόμα βιογραφικά, τα οποία θα αξιολογηθούν από τους εμπλεκόμενους. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο αυτό είπε ότι «ο Μπαλτάκος ξέθαψε βιογραφικά και δεν ζήτησε γιατί έτσι του είπαν οι προστάτες του».

Στη συνέχεια, δε, τόνισε ότι τον Φρόιντφελντ τον είχαν απορρίψει το 2020 οι ομάδες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε χαρακτηριστικά στην ΕΕΠ:

«Για μια ακόμα φορά θλίβομαι για την τακτική Μπαλτάκου και για τα ψέμματα που λέει. Ξεκίνησε πάλι μια παράτυπη παράνομη διαδικασία και κόντρα σε όσα αποφασίσαμε ομόφωνα στην Super League και σαν ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είπαμε το πιο απλό. Να στείλει η UEFA που ξέρει καλά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο 3 βιογραφικά και να επιλέξουμε. Ο Μπαλτάκος δεν μίλησε ποτέ με την UEFA και τη FIFA και δε ζήτησε βιογραφικά. Δε μίλησε ποτέ με τον Ροσέτι και δεν ζήτησε βιογραφικά, ξέθαψε, γιατί έτσι του είπαν οι προστάτες του, έναν άνθρωπο που απορρίψαμε το 2020 και έχει να δουλέψει από το 2019. Δεν έχει σχέση από τότε με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ασχολείται μόνο με τη γειτονιά του.

Άσχετα με το αν είναι καλός ο άνθρωπος αυτός, έχει να δουλέψει 4 χρόνια. Τι σας εμποδίζει να πάρετε 3 βιογραφικά και ένα αυτό 4;

Με αυτή τη διαδικασία ξεφτιλίζονται πάλι τα πάντα. Είπαμε να πάρουμε 3 βιογραφικά και αντί αυτού μας παρουσιάζετε ένα βιογραφικό που έχει απορριφθεί και επιλέγετε πάλι διαδικασίες αδιαφανείς.

Ξεφτιλίζονται όλα όπως ξεφτιλίζουν την ΕΠΟ κάθε μέρα, όπως ξεφτιλίζουν την Εθνική με τους Δημητριάδηδες και όλα τα υπόλοιπα. Όπως και στα παιχνίδια και τις διαιτησίες που βλέπουμε και ξεφτιλίζεται το προϊόν ποδόσφαιρο. Ο Μπαλτάκος είναι ένας λεκές για το ποδόσφαιρο και πλέον δεν μπορεί να καθαριστεί με τίποτε.

Θλίβομαι που άλλα πράγματα συμφωνούμε στη Λίγκα και άλλα ακούμε σήμερα απο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Έτσι θα πάμε μπροστά;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά ως πρόεδρος της Super League διαφωνώ με τη διαδικασία και καταψηφίζω. Ο μόνος δρόμος είναι να κρατήσετε τον Φρόιντφελντ και να βρείτε και 3 ακόμα βιογραφικά. Αλλιώς δεν υπάρχει συζήτηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.